Section

Ben jij een ambitieuze en sociale HBO student die op zoek is naar een meewerkstage bij een groeiend E-commerce bedrijf? 

Ervaar bij Best Life een leerzame stage waarbij je jouw online marketing skills écht gaat ontwikkelen!


Best Life biedt je o.a. een informele en leerzame werkervaring, een stagevergoeding, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken en de vrijheid om je creativiteit te uiten en toe te passen.

Omdat Best Life een jong en groeiend bedrijf is, zal je gedurende het halfjaar bij vrijwel alle werkzaamheden gericht op het verbeteren van jouw skills meegenomen worden en krijg je gaandeweg steeds meer verantwoordelijkheid.

 Je belangrijkste werkzaamheden zijn onder andere;
- E-commerce werkzaamheden (Webshop & Marketplaces);
- Samenwerkingen opzetten met affiliate websites;
- Een nieuw merk lanceren vanaf 0;
- Conversie experimenten uitvoeren op de website;

Ons kantoor bevindt zich binnen De Manufactuur, een broeiplaats voor creativiteit in Venlo. Heb je interesse gekregen in de stageplaats? Mail jouw motivatie en cv naar info@bestxlife.nl

Wie zijn wij?

Best Life is dé Nederlandse retailer met hoogwaardig assortiment aan orthopedische kussens. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen naar een pijnvrij lichaam te helpen. Een betere nachtrust begint bij de hoogwaardige producten van Best Life. Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve en exclusieve producten en maken het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk. Voor elk lichaamstype en type klacht hebben wij een geschikte oplossing.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief